Un espai perquè els gossos puguin córrer lliurement

L’Ajuntament de Terrassa ha habilitat un espai de lliure circulació de gossos al barri del Poble Nou i Zona Esportiva, que va entrar en funcionament divendres, 1 de març. Té forma allargada, amb una superfície d’uns 1.200m2, i està situat entre els carrers de Manuel de Falla, i l’avinguda de Béjar, delimitat pel talús sobre la Riera del Palau i la calçada de la Ronda de Ponent.

Per tal que els gossos puguin córrer lliurement, es limita l’accés de vehicles amb una pilona mòbil, de manera que només hi puguin entrar els serveis de manteniment. En aquest cas, no ha estat necessari instal·lar una tanca perimetral, ja que existeix una única entrada i el talús existent per sobre de la Riera del Palau delimita l’espai. A l’interior del recinte s’han instal·lat dues papereres amb expenedors de bosses per recollir les femtes i un rètol per informar de les normes i condicions d’ús per part dels propietaris dels gossos.

L’Ajuntament de Terrassa va posar en marxa, el desembre passat, una altra zona de lliure circulació de gossos al barri de La Maurina, de 900m2. Compta amb dos accessos, un pel carrer de Sardenya, al sud, i un altre pel carrer de Felip II, al nord, que estan comunicats per un camí.