Les associacions de veïns del país fan de Terrassa la seva seu central

La 28 assemblea de la Confederació d’AV de Catalunya debatrà el paper del moviment veïnal català en un context de drama social als barris
Les 546 associacions veïnals i federacions adherides a la Confederació d’AV de Catalunya (CONFAVC) estan convocades aquest dissabte 23 de febrer a la 28 Assemblea general d’Associacions Veïnals (AV) de Catalunya que se celebrarà al Casal Cívic de Ca n’Aurell “La Saphil” de Terrassa.

Un dels fets destacats de l’encontre d’enguany serà el debat entorn del full de ruta (Pla de Treball del 2013) del moviment català de cara aquest any de drama social a molts barris, i com encarar els reptes de futur.

També està prevista una taula rodona entorn de la ILP per la dació en pagament – campanya promoguda, entre d’altres entitats, per la CONFAVC-; els serveis bàsics de consum i la situació de l’ensenyament i la sanitat pública, en un context de desfeta de l’Estat del Benestar.

Els presidents de la CONFAVC i de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVTerrassa), Jordi Giró i Emiliano Martínez respectivament, donaran el tret de sortida d’aquesta 28 assemblea de la CONFAVC, juntament amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el Director General de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Miquel Puig, a més de comptar amb l’assistència d’altres noms rellevants de representació institucional i del món social. (Us adjuntem programa de l’Assemblea i mapa explicant com arribar al recinte).