Comença el cicle Jazz a prop

Cultura
25/01/2013
El cicle inclou 7 concerts fins al 9 de març.

L’Ajuntament ha organitzat una nova edició del cicle Jazz a prop amb l’objectiu de continuar acostant la música, i la cultura en general, als diferents barris i districtes de la ciutat. En aquesta ocasió, aquest programa arriba a la setzena edició i porta per lema “Música sense límits”, ja que s’ha apostat per oferir concerts de diferents estils musicals per demostrar que aquest gènere musical no té límits. Per això, els assistents podran endinsar-se en les diferents variants d’aquest gènere, des del jazz al swing, el blues, el soul i la bossa nova, el bebop i el hard bop.

El programa inclou 7 concerts entre el 26 de gener i el 9 de març que seran gratuïts i se celebraran a diferents centres cívics i casals de barri. Aquest any, s’estrena com a escenari del Jazz a prop el Casal Cívic de Montserrat, Torre-sana i Vilardell, que va entrar en funcionament el novembre passat. Per a l’organització dels concerts, el Servei de Cultura de l’Ajuntament compta amb el suport de les entitats dels barris on se celebren.

El concert inaugural s’ha fet el dissabte 26 de gener, a càrrec de The Swing Factory, un grup de joves músics locals formats al Conservatori de Grau Mig de Terrassa, al Liceu de Barcelona i a l’Esmuc. Amb aquesta primera proposta, els assistents han pogut escoltar alguns dels clàssics de l’època daurada del swing i de les big bands, amb obres cabdals popularitzades per Louis Armstrong, Ella Fitzgerald o Duke Ellington, entre d’altres. El concert es va fer al Centre Cívic Alcalde Morera (plaça de Can Palet, 1), amb la col·laboració del Club de la Gent Gran de Can Palet, l’AV de Can Palet i l’Associació de Dones de Can Palet.

Attachment: programa en PDF (2.81 MB)