Gran desplegament mèdic i policial per una aturada cardíaca

Aquest divendres al matí els veïns de la carretera de Matadepera s’han vist sorpresos per una presència poc habitual al cel. Es tractava d’un helicòpter del RACC que participava en un dispositiu d’emergència juntament amb dues ambulàncies medicalitzades i efectius policials.

Avui, 18 de gener, a les 08.47 a la carretera de Matadepera, a l’alçada del número 240, una agent de la Policia Municipal ha trobat un home a terra, semi-insconscient, amb símptomes de partir una aturada cardíaca. S’ha sol.licitat una ambulància i han començat l’estabilització. Personal del SEM ha demanat un helicòpter, que ha aterrat ala zona de manera correcta. Finalment, aquesta persona, de 45 anys i veïna de Vacarisses, ha estat traslladada en ambulància a Mútua de Terrassa.