El personal sanitari es manifestarà dijous a Terrassa i a Sabadell

Tenim Alternatives Plataforma Cívica pels Drets Socials ha mostrat així el seu suport al personal del Consorci. El lema en les dues convocatòries és el mateix: ‘Rescatem la sanitat. No més retallades!’
El personal del Consorci Sanitari ha rebut el suport dels principals sindicats i de Tenim Alternatives Plataforma Cívica pels Drets Socials. De fet, pel dijous dia 20, a dos quarts de 7 de la tarda, hi ha convocades dues manifestacions: una a Terrassa i l’altra a Sabadell, en defensa de la sanitat pública.

A la ciutat veïna, el punt de concentració és l’Hospital Parc Taulí, on també s’hi ha tancat els treballadors. A Terrassa, surt de la Mútua, de la plaça Doctor Robert i acabarà al centre de la ciutat. El lema en les dues convocatòries és el mateix: Rescatem la sanitat. No més retallades!.

Segons Jaume Pavía, membre de Tenim Alternatives Plataforma Cívica de Terrassa pels Drets Socials: “Tenint 2 hospitals potents, les llistes d’espera estan a Terrassa un 23,46% per sobre de la mitjana de Catalunya. Algú ens hauria d’explicar què hem fet la gent de Terrassa per merèixer estar tan avall. En principi, la manifestació està plantejada per la Plataforma per convocar la ciutadania perquè protesti i intentar tirar enrere aquestes mesures que el Govern de la Generalitat ha implementat fins ara.”