Obras ferrocarril, Abat Marcet

Avui es restituirà la mitgera central i els carrils de circulació a l’Abat Marcet. També es canviarà de sentit el carrer Maestrat, entre Ancianitat i Cistaré.

Més en concret el que està previst fer és el següent:
Restitució dels carrils de sentit oest de l’avinguda, que estaven desviats pels treballs a la mitjana, i obertura del tram de vorera nord que estava tallat.
El carrer de l’Ancianitat, que estava tallat entre l’avinguda i el carrer del Maestrat, s’obre de nou al trànsit i torna a ser de sentit nord, igual que la resta del carrer. Fins ara aquest tram era de sentit sud per tal de permetre l’accés als aparcaments.
El carrer del Maestrat, entre Ancianitat i Doctor Cistaré, torna a ser de sentit est, com la resta del carrer. Aquest tram ha estat de sentit oest mentre ha durat el tall d’Ancianitat, per tal de permetre als veïns l’accés als aparcaments del tram tallat.
L’obertura del carrer Ancianitat fa possible la recuperació del recorregut de la línia L7 dels autobusos urbans. Aquesta línia estava desviada des d’octubre de 2010. Els autobusos que pugen pel carrer Independència es desviaven per Abat Marcet, Doctor Cistaré i Voluntaris Olímpics per sortir al carrer Ancianitat. A partir del 2 de desembre es torna a l’itinerari previ a les obres i els autobusos passaran directament d’Independència a Ancianitat.