Sabadell i Terrassa tenim molt en comú Carril bici a la N-150

Sabadell i Terrassa tenim molt en comú

Carril bici a la N-150

Pedalada popular per a totes les edats

Diumenge 4 de novembre

Sortida a les 10h (arribada aprox. a les 13h). Hi haurà dues sortides simultànies des de Sabadell i des de Terrassa, cadascuna d’uns 10 km. A l’anada anirem per la N-150 i la tornada la farem per camins. Ens trobarem els dos grups davant la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental on llegirem un manifest.

Amb aquesta pedalada, volem reivindicar la necessitat d’unir les dues capitals del Vallès Occidental amb un carril bici còmode i segur per als desplaçaments amb bicicleta i també a peu. La bicicleta és un mitjà de transport ideal per a les distàncies de menys de 8 km, com és el cas, i en l’actual context econòmic, és de les inversions que millor rendiment social tenen, per ser un mitjà per a totes les edats, assequible a tothom, i que millora la salut de les persones que la faran servir. A més, Sabadell i Terrassa compartim nombrosos equipaments al llarg de la N-150 que generen un important volum de mobilitat amb transport privat motoritzat: l’Hospital de Terrassa, el Consell Comarcal, les instal·lacions dels Mossos d’Esquadra i l’Institut Castellarnau, entre d’altres.

Des de Terrassa: Estació Renfe (estació del Nord)

Recorregut: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=3456152