BENVINGUTS A L’ESPLAI!!!!

L’esplai la Fera de Poblenou és una entitat sense ànim de lucre destinada a proporcionar una educació alternativa i complementària al temps de lleure dels infants i joves de la ciutat de Terrassa.

Qui som?
L’esplai està compost per un equip de monitors amb una llarga experiència en el món d’esplai, així com en l’educació en el lleure. Els monitors estem titulats i exercim la nostre tasca de manera voluntària.

Què fem?
Realitzem una gran varietat d’activitats adequades a l’edat, amb l’objectiu de fomentar el gaudí de l’infant, sempre amb una intencionalitat educativa. Des de tallers, jocs i gimcanes fins a sortides d’un o més dies, eduquem perquè l’infant aprengui a conviure i a relacionar-se amb els altres, adquireixi autonomia i sigui capaç de construir un món millor. L’edat per formar part de l’esplai és de 4 a 16 anys.

Quan ho fem?
L’esplai es realitza els dissabtes a la tarda, de 17:00 a 19:00h durant al més d’octubre fins al juny. Ens trobem al Centre Cívic Avel•lí Estrenjer (Plaça de la cultura). Al llarg de l’any, també intentem participar en les festes tradicionals del barri o la ciutat per tal que els infants s’aproximin, coneguin i es relacionin amb el seu entorn més proper.

Per què us animem a participar-hi?
L’esplai és un espai que educa als infants en el seu desenvolupament integral, en la seva autonomia i llibertat personal. Aquesta funció però, no és pròpia només de l’equip de monitors sinó de tots els agents educatius que formen l’entitat. L’esplai és un projecte social, a nivell local, compost per infants, monitors i famílies com a eix principal. Tots tres agents, vetllen per complir els objectius educatius i les finalitats socials de l’entitat. L’esplai és de tots, i per a tots.

Hi quan arriba l’estiu…ORGANITZEM CASALS I COLÒNIES!!!

Tot i que el curs d’esplai és l’activitat més continuada, ja que es realitza al llarg del curs escolar, a partir del juny també podeu participar a través dels Casals d’estiu i les colònies.

Us animem a informar-vos sobre l’esplai i totes les seves activitats. Ens podeu trobar cada dissabte de 16h a 20h al Centre Cívic Avel•lí Estrenjer.

Correu electrònic: esplai.lafera@gmail.com
Web: http://www.esplailaferadepoblenou.tk/ Facebook: “Esplai la Fera de Poblenou”

Attachment: informacion Esplai la Fera (162.00 bytes)