Terrassa homenatja Soler Serrano, veu de la solidaritat en les riuades

Pablo Gómez, un dels pilars del moviment veïnal, per commemorar el moviment veïnal que va néixer a la ciutat després de la tragèdia. Gómez, en la seva intervenció, ha parlat clar i català i ha demanat que es netegin les riere. A pocs metres del nou espai memorial la riera de les Arenes presenta un aspecte deixat. “Ens juguem la vida de les persones, i això no pot ser. Estic molt emprenyat, pensava que amb la democràcia això no passaria. Però diuen que no tenen un duro. Nosaltres paguem els nostres impostos”, s’ha queixat.

Pere Navarro ha reconegut que “són elements de perill de la ciutat” i que des de l’Ajuntament “continuarem reivindicant” perquè l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) les netegi. “Si les accions de l’ACA no són suficients l’Ajuntament de Terrassa farà de manera subsidiària la neteja de les rieres”, ha afirmat. “No podem tornar a esperar molt temps a què les rieres tornin a ser segures”.

L’acte de descobriment del monòlit ha comptat amb l’ambientació musical de la violoncel·lista Berta Planell, que ha interpretat El cant dels ocells.