La Federació de veïns en contra de les tarifes de l’Hospital de Terrassa

La FAVT considera “excessiu” l’import que cal pagar per estacionar a l’aparcament de l’equipament.

La Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa forma part d’una comissió, on també hi són representats l’Ajuntament de Terrassa i el Consorci Sanitari de Terrassa, amb l’objectiu de revisar les tarifes de l’aparcament de l’Hospital. L’entitat considera excessiu l’import que cal pagar per estacionar al pàrquing i intenta aconseguir l’abaratiment d’aquesta taxa.

L’entitat manifesta que “sabem que des de l’Ajuntament de Terrassa s’estan fent passos per tal de millorar les condicions de l’aparcament, però cal recordar que el 60% de la gestió d’aquest equipament recau sobre la Generalitat i per tant, cal que el govern català també faci algun gest en aquest sentit”. La Federació diu que té constància que el grup municipal de CIU ha entrat una proposta de resolució al ple de l’Ajuntament “demanant la millora de les tarifes però no entenem perquè, si Convergència té la potestat i pot modificar el sistema, el govern convergent no actua de forma immediata i dóna resposta a les demandes ciutadanes sobre l’aparcament de l’Hospital de Terrassa”.

Per la FAVT, el nou sistema tarifari de l’aparcament de l’equipament respon a “un afany recaptatori i un cop més carrega sobre les famílies el pes de la crisi econòmica”. Des de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa “seguirem treballant per aconseguir unes millors condicions per als usuaris de l’Hospital. Ho farem dins de la Comissió establerta, però també com a entitat individual, amb l’objectiu d’aconseguir un sistema tarifari més just”.