Polèmica poda d’arbres a la carretera de Rellinars

La poda dels arbres situats a la vessant est de la carretera de Rellinars (al tram comprès entre l’Avinguda Abat Marcet i la Plaça de la Cultura) ha generat la indignació dels veïns de la zona. L’Associació de Veïns de Poble Nou-Zona Esportiva ha fet pública la seva “total disconformitat i rebuig” amb una actuació que consideren “desmesurada per la intensitat totalment insuual per l’època de l’any en que s’ha efectuat; tot just quan els arbres començaven a desplegar un fullam no tornaran a recuperar segurament fins a la primavera vinent”.

Segons l’entitat veïnal, la resposta obtinguda per part del departament municipal responsable “no ha estat gens convincent”, per la qual cosa “denuncien públicament la falta de rigor i sensibilitat demostrada en aquesta actuació amb el propòsit d’evitar que es pugui tornar a repetir en qualsevol indret de la nostra ciutat”.