Excursió del día 27 novembre 2011 a Castellcir

Sortida: 27 de Novembre de l’estació d’autobussos de Terrassa, a les 8 del matí.

Itinerari que transcorre pels boscos i contrades del Moianès i accedeix a Osona pel castell de Centelles. És un recorregut interessant des del punt de visita arquitectònic, ja que creuem les eglésies romàniques de Sant Andreu de Castellcir, i Sant Martí de Centelles, així con els castells enrunats de Castellcir i Centelles.

Dificultat: Cap dificultat tècnica especial. L’excursio és de més de 4 hores sense comptar els descansos

És imprescindible inscriure’s abans del dia 17 de novembre, per poder contractar l’autocar limitat a 45 places; en cas de no omplir l’autocar s’haurà de decidir si s’anul·la la sortida, o si el cost total del transport (540 euros) es divideix pel nombre de persones inscrites a l’excursió.

El cost de la sortida és de 12 euros, l’autocar (si es completa la 45 places de l’autocar) més 16 euros del menjar i el guia del molí de la Llavina, total 28 euros; en el cas de no completar l’autocar el cost seria de 540 euros dividit pel nombre de persones que vinguin + el menjar.

Les inscripcions es poden efectuar per telèfon, correu electrònic de les persones responsables o personalment a la seu de l’Associació, Carrer Pardo Bazan, 96, 08225, Terrassa

Associació de Veïns de Poble Nou – Zona Esportiva – Tel.93.735 25 03
mail: excursionslasosi@hotmail.es

Josep Luis Moya 669 91 26 53, e-mail:mjoseplluis@yahoo.es
Martin Girbau 663 28 46 54, e-mail:martigirbau@hotmail.com
Jaume Pavia 646 09 20 91, e- mail: paviajaume@yahoo.es

US ESPEREM

Attachment: Castellcir (1.20 MB)