Nova Secciò d’excursionisme de la Associacio Poble Nou – Zona Esportiva

Des de l’Associació de veïns Poble Nou – Zona Esportiva, iniciem un nou repte per tal de divulgar l’excursionisme pensant en una mayoria de gent que practica el senderisme.

La nostra oferta, abarca des de excursions de curta durada, (mig dia), a caminatas més llargas per tal de donar a conèixer els indrets més emblemàtics de Catalunya, axí com els seus Parcs Natural.

Per aixó ens trobarás cada dimecres en la Associació de veïns de 19 a 20 horas.

Som persones que venim del món de l’escaslada, la espeleologia i el senderisme i que hem creuat Catalunya i Espanya de punta a punta, mitjançan el Camí de Sant Jaume, Cami Aragonés, Camí francès, Camí catalá, Via de la Plata, i els GR (Senders de Gran recorregut) mès importans de Catalunya sense oblidar els Senders de petit recorregut (PR).

Aquesta experiéncia, la posem des d’avui al servei de tothom que vulgui compartir amb nosaltres, mig dia, un dia, un cap de semana al mes.

Depenent de l’itinerara triat, será un dissabte ò diumenge el dia què es programaran les excursions, sempre intentant que econòmicament, estiguin a l’abast de tothom.