1ª excursió de la Associació, es un matinal per Collserola

La primera excursió que propossem, és una matinal per Collserola adaptada al tems de Crisi que estem patint per la cual cossa, ens trobarem a l’Estsació dels Ferrocarrils de la Generalitat el 30 d’ octubre a les 8 del matí.

Amb el següen recorregut guiat:
1.- Estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Terrassa. 2.- Baixador de Vallvidrera. 3.- L’alzinar (Plantes medicinals). 4.- La máquia (Plantes medicinals. 5.- Can Ribes. 6.- Aqüeducte de l’Arrabassada. 7.- Font de l’Arrabassada. 8.- Font d’en Ribes. 9.- Sant Adjutori. 10.- Forn Ibèric. 11.- Can Borrell. 12.- Font de Sant Pau. 13- Can Coll (Visita guiada a la masia, la masoveria i la Feixa dels ocells. 14.- Estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Cugat. 15.- Estació de Terrassa.

Hora prevista d’arribada a les 15,00 hores de la tarda.

Responsable de l’excursió Josep Lluis Moya (Educador de Medi Ambient). telf. 669.91.26.53

Es recomana inscriure’s trucant a l’Associació (93 735 25 03) els dimecres de 19 a 20 hores; per correu electrònic avlasosi@gmail.com, o personalment a la seu de l’Associació els dimecres de 19 a 20 hores.

NAUTALIA, Entidat col-laboradora.
Plaça Estació del Nord nº. 1 de Terrassa

Suport: Gregal Regals de Terrassa
C/. Ample nº. 11 de Terrassa

I el soport inestimable de l’Ayuntament de Terrassa dins la seva Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, la xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona