ASSAMBLEA SOBRE SANITAT EL DÍA 14/09 A LAS 19H. HORAS

Gt Sanitat Acampada TerrassaAquesta tarda a les 19h ASSAMBLEA del GT Sanitat a la Plaça Dr. Robert, davant Mútua Terrassa.

Ens caldrien sanitaris voluntaris que vulguin participar a les assamblees de barris del mes de setembre. Amb una o dos persones que vagin a explicar la situació de la sanitat actual a Terrassa i què impliquen les retallades en els centres sanitaris de Terrassa. Les dates són:

7/9 19h Roc Blanc
14/9 19h Poble Nou – Zona Esportiva
21/9 19h Sant Llorenç
28/9 19h Can Boada

Els que podeu anar informeu en aquest mateix missatge o a les assamblees dels dilluns.

També informem que els companys de Mútua Terrassa estan recollint donacions de 6 euros per realitzar una Auditoria independent a la seva empresa per tal de demostrar, amb evidències econòmiques que la empresa no té pèrdues; per tal d’evitar la retallada de serveis i prestacions en la sanitat pública de Terrassa. Es recullen els dilluns a les 19h a l’assamblea.

Gràcies!