S’aprova un document per millorar el Passeig de Lluís Muncunill

Publicat a12 maig 2011. Tags: Ajuntament de Terrassa, document, obres de millora, Passeig Lluís Muncunill, Poble Nou – Zona Esportiva

L’Ajuntament de Terrassa ha aprovat un document amb els criteris de millora de la urbanització, el manteniment i l’accessibilitat que cal portar a terme al Passeig de Lluís Muncunill, situat al barri de Poble Nou i Zona Esportiva. Aquest passeig, construït fa 15 anys, presenta algunes deficiències de conservació derivades del seu disseny arquitectònic i, per millorar la seva urbanització, s’ha elaborat un llistat d’intervencions a realitzar. Aquest document, aprovat en la darrera reunió de la Junta de Govern, és fruït del treball realitzat conjuntament pels tècnics municipals i per l’Associació de Veïns de Poble Nou i Zona Esportiva.
La proposta d’obres a realitzar distingeix tres àmbits d’actuació: la zona central de passeig, els laterals i els quatre espais de confluència amb els carrers d’encreuament del Passeig de Lluís Muncunill. Entre les millores a realitzar destaca la renovació de paviments, la plantació de nous arbres, la reparació d’escocells o la instal·lació d’una zona de jocs infantils. També s’instal·laran pilones en l’accés situat davant de l’Oficina de Correus.
Els treballs aniran a càrrec del Servei de Manteniment Urbà de l’Ajuntament de Terrassa i s’aniran executant paulatinament d’acord a l’operatiu ordinari de manteniment que realitza aquest servei municipal. Una de les actuacions previstes, però, ja s’ha portat a terme, com és la construcció d’un pas de vianants elevat a la cruïlla del Passeig de Lluís Muncunill amb carrer de Dibuixant Avellaneda. Aquest és un dels quatre passos elevats que contempla el document de millores aprovat per l’Ajuntament de Terrassa i, en aquest cas, ha anat a càrrec del Servei de Mobilitat. Així mateix, ahir va entrar en funcionament un nou semàfor a la carretera de Matadepera, a l’alçada del Passeig de Lluís Muncunill, amb l’objectiu de potenciar aquest eix. Aquesta instal·lació semafòrica compta amb un polsador que dóna prioritat als vianants en cas que activin la demanda. Mentre no s’utilitza, la fase sempre està en color verd per als vehicles.

Redacció Ègar