CARTA EN DEFENSA DE LA TASCA DE LAS A.V.V.

En la edició d´aquest diari del dissabte dia 2 d’abril passat, es publiquen dues informacions que fan refèrencia a dues actuaciones municipals al nostre barri, Poble Nou-Zona Esportiva
En la primera, relativa a la remodelació del Passeig Lluis Muncunill, en la Zona Esportiva, es menciona que Gerencia d’Urbanisme pacta amb els veïns, com a concepte general, i en la segona en que informa de la urbanització d’un tram del Torrent Mitger, entre els carrers Josep Llimona i Mariá Benlliure, en Poble Nou , es comenta que las viviendas porten anys reivindican una solución als problemas. En cap de las dues informaciones es fa cap esment a la intervenció de la A.V.V. de Poble Nou , Zona Esportiva en aquests assumptes, de gran importancia per el barri i els veins.
La opinió publica ha de saber que aquestas dues actuacions municipales no son producte de la casualitat ni es tracta d’un ”maná” caigut desde l’Ajuntament, sinó que són el fruit de la feina portada a terme durant anys de reivindicacions, de contactes amb diversos polítics i técnics municipals, de converses, discusions, reunions, i de molta feina feta entre bastidors durant molt de temps des d’aquesta Associació recolzant las demandas i las necesitats dels veïns dels dos sectors.
No ens mou la intenció d’assumir un protagonisme que no ens pertoqui; només volem que la informació que arribi a la opinió publica tingui en compte la tasca que, sense estridencias ni ressó mediàtic, es porta a terme d’una forma altruista i desinteresada des de les Associacions de Veins i que sovint queda en l’anonimat.

Terrassa, 5 d’abril de 2011