L’Ajuntament inicia tres obres al Districte 5

L’Ajuntament de Terrassa ha iniciat les obres de tres projectes del Pla Local de Millora de l’Espai Públic al Districte 5. El Pla preveu incentivar l’economia local, està adreçat a les petites i mitjanes empreses i consisteix a realitzar millores a diversos punts de la ciutat. El cost total de la inversió és d’uns 117.000 euros.
Els projectes que s’estan duent a terme actualment són tres: Un d’ells preveu la millora dels accessos a l’IES Torre del Palau a l’encreuament de la Ronda de Ponent i l’Avinguda Abat Marcet, donant resposta a les peticions veïnals i de la direcció del centre que demanaven l’arranjament d’un camí sense urbanitzar i de pendent pronunciat que fan servir els alumnes per accedir a l’institut.
La segona actuació tindrà lloc a un tram del Torrent Mitger sense urbanitzar, entre els carrers Marià Benlliure i Josep Llimona, per evitar que entri aigua de la pluja als patis dels veïns. La darrera obra consistirà a arranjar una zona verda d’àrea triangular situada entre els carrers de Marià Benlliure i Terque, que serà delimitada amb una tanca de fusta i enjardinada i en la qual s’instal·laran jocs per als infants entre altres millores, com reformes en els passos de vianants per tal d’elevar-los i fer-los més accessibles.