Acord del Ple Municicipal sobre el canvi de la Línia 5 dels autobusos

Això és el que es va decidir al Ple Municipal celebrat el dia 31 de març, sobre la modificació de la Línia 5 dels autobusos

“D’altra banda, Convergència i Unió ha retirat finalment una moció en què proposava modificar el recorregut de la línia L5 de l’autobus municipal que passa pel barri de Poble Nou. CiU demanava tornar a l’antic traçat per evitar l’aïllament del barri. Després d’un principi d’acord, s’ha emplaçat el debat a una reflexió més profunda i de consens amb els veïns de la ciutat. Segons Josep Rull, portaveu de CiU: “Que es decideix de canviar el traçat de la línia L5 i evitar que entri pel casc antic de Poble Nou també s’està isolant aquest barri. Diem de fer una reflexió. És cert que ha arribat la línia 11 però no porta directament al centre.”

Segons Pere Navarro, alcalde de Terrassa: “És un servei d’autobusos molt ben valorat pels usuaris que sempre s’ha intentat donar el màxim i el millor servei a tots els barris de la ciutat i si l’objectiu del seu grup és aquest, coincidim i farem el què correspongui amb el màxim consens dels grups municipal i dels veïns de tots els barris de Terrassa.”

La culminació d’alguns projectes urbanístics i l’arribada del metro forçaran a una remodelació profunda de les línies del servei d’autobusos municipal, moment en el qual les forces polítiques han coincidit en arribar a una solució de consens”.

Com no podia ser d’una altra forma, aquesta Associació s’ofereix una vegada més per aglutinar totes les propostes i suggerencies que ens facin arribar els nostres veïns per tal d’aconseguir un consens necessari que ens permetri trobar la solució més adeqüada que permeti millorar la qualitat de vida en aquest sector de la ciutat.