Visita al Centre de Tractament de residus del Vallès Occidental

Una comissió de la nostra Associació de Veïns ha participat en una visita al nou Centre de Tractament de Residus de Vallès Occidental situada al Coll Cardús en el terme muncipal de Vacarisses.
El centre compta amb una planta de tractament dels residus barrejats que no han estat recollits selectivament, és a dir, els continguts dels Contenidors Verds que hi han als nostres carrers. En un futur acollirà també una planta de tractament de Matèria Orgànica recollida selectivament.
La infrastructura ha suposat una inversió de 74.900.000 euros i ocupa una superfície de 43.900 m2; és un dels centres de tractament de residus amb més capacitat de Catalunya amb una capacitat de tractament de 245.000 tones anuals i ha suposat la creació de prop de 80 llocs de treball directes.
Adjuntem un breu resum fotogràfic d’aquesta visita.