El Districte V inaugura l’ampliació del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer

Equipaments
22/02/2011
L’equipament ha guanyat 227 metres quadrats i ofereix més espai a les entitats i per als serveis socials

Les obres d’ampliació del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer, al barri de Poble Nou-Zona Esportiva (Districte V), s’inauguren aquest dissabte, 26 de febrer, amb un acte que començarà a les 6 de la tarda.

Els treballs, que han durat sis mesos, han consistit en una reestructuració de l’edifici per aconseguir més espais per als serveis socials i per a les entitats. En total s’ha guanyat 227 metres quadrats, per la qual cosa l’equipament passa a tenir una superfície de 1.090 metres quadrats.

Amb l’ampliació s’ha millorat la zona destinada a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), s’ha reubicat l’espai per a activitats de dinamització juvenil (Districte Jove) i s’ha guanyat una nova sala multimèdia (Puntxarxa), així com una sala d’entitats nova. A més, també s’ha destinat un espai per a magatzem.

Les obres, amb un pressupost de prop de 832.000 euros, s?han finançat amb el Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local.