El Bitxo, visita a l’Alcalde

Una representació del grup de foc del Poble Nou és rebut per l’alcalde Pere Navarro. Fan un balanç molt positiu de la celebració del seu 25è aniversari que acaben de cloure.

L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha rebut al seu despatx, junt amb el regidor de Cultura, Amadeu Agudo, a una petita representació de la Colla del Bitxo del Torrent Mitger, aquest dilluns. El motiu principal ha estat la cloenda dels actes commemoratius del 25è aniversari de l?entitat cultural.

Per Montse Alcaraz, integrant del Bitxo, “és una petita visita que hem pensat fer a l?alcalde per explicar-li com ha anat el 25è aniversari de la colla, que vam celebrar aquest estiu. Volíem explicar-li també que estem molt contents amb la relació que hi ha entre els grups de cultura i la gent de l?Ajuntament.”

En el transcurs de la recepció, la colla ha lliurat a l?alcalde una rèplica a escala del Bitxo del Torrent Mitger, dissenyat per l?artesana local, Rosa Maria Torras.

D?altra banda, a més de parlar de temes culturals, l?entitat ha comentat a l?alcalde la possibilitat de fer un bitxo nou. L?objectiu és retirar l?actual, que pesa més de 60 quilos, i crear-ne un d?igual però amb menys pes, perquè el puguin dur tots els integrants de la colla, de petits a grans. En el cas que el projecte tirés endavant, aquest renovat bitxo s?estrenaria per la Festa Major d?enguany.